• Nattduellen
  • Kabelvarnare & Kabeldetektor

Våra Produkter

Nattduellen

Nattduellen fungerar precis som i Mästarnas mästare. Ett tryck på knappen och spelet startar, efter en slumpartad tid slocknar en av stavarna. Den som tar den släckta staven först vinner!

Kabeldetector

Kabeldetektorn letar lätt upp din robbotgräsklippares periferikabel. En signal avges om avståndet är inom 50 cm och tonen/frekvensen varierar beroende på vilken sida den befinner sig på. Med en noggrannhet på ett par millimeter kan man lätt avgöra vart i gräsmattan den befinner sig.

Kabelvarnare

Kabelvarnaren är en smart uppfinning som varnar om du kör iväg utan att ha koppla ur motorvärmarkabeln. De flesta olyckorna sker när kupévärmaren har stannat t ex. pga. timer, därför har kabelvarnaren ett batteri som gör att den fungerar upp till 24 timmar efter timer-avslag. Kabelvarnaren känner av hur långt bilen rör sig och larmar innan något går sönder.

Quizzer

Quizzer är ett frågesportsspel med fyra svarsknappar. Quizzer mäter vilken knapp som svarar först och visar resultatet med fyra lysdioder. Svarsknapparna har olika ljud och olika färger.